Türkiye Avrupa’nın öncü rüzgar enerjisi ülkelerinden biri | REVE İspanya ve dünyadaki rüzgar sektörü haberleri

ASOCIACIÓN EMPRESARIAL EÓLICA tarafından sağlanan Gizlilik Politikası, bu web sitesini ve ASOCIACIÓN EMPRESARIAL EÓLICA’nın (bundan sonra “AEE”) Veri Sorumlusu olarak işlev görebilecek tüm veri ve bilgilerin Gizlilik Politikasını düzenlemektedir. Bu nedenle, AB Parlamentosu ve 27 Nisan 2016 tarihli 2016/679 sayılı Avrupa Parlamentosu ve Konsey Tüzüğü (GDPR) ve 5 Aralık 2018 tarihli 3/2018 sayılı Kişisel Verilerin Korunması ve Dijital Haklar Garantilesi Kanunu (“LOPDGDD”) gereği, veri işleme ile ilgili olarak kişisel verilerin korunması ve bu verilerin serbest dolaşımı hakkında yönetmeliklerin madde 13 ve 14’ünü yerine getirmek amacıyla bu Gizlilik Politikası oluşturulmuştur.

Kişisel Verilerin İşlenmesi: Kişisel verileriniz, AEE olarak Biz, Veri Sorumlusu tarafından işlenmektedir. Size istediğiniz takdirde bizimle iletişim kurmanız için sosyal verilerimizi aşağıda detaylandırıyoruz:

Vergi Kimlik Numarası: C83488163

Adres: C/SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, 2, PLANTA 14D – 28020 MADRİD

Telefon: (+34) 917 451 276

E-posta: [email protected]

Amaçlar ve Meşru Temeller: AEE tarafından gerçekleştirilen tüm işlemler, her bir amaç için uygun olan meşru temellere dayanarak düzenlenmiştir. Bu, aşağıda belirtilen işlemlerin her biri için geçerlidir: Web sitesi kullanıcıları, personel seçme süreçleri, üyeleri / ortakları yönetme, potansiyel üyeleri / ortakları, çalışanları, ticari faaliyetler ve gözetim amaçları.

Verilerin Saklama Süresi: Veri saklama süreleri işlem gerçekleştirilen işleme göre değişebilir. Bu nedenle, AEE olarak veri saklama politikamızı okumanızı öneriyoruz ve danışmak için [email protected] adresinden talep edebilirsiniz. Genel sürelerin mevcudiyetine rağmen, verilerin yasal olarak gerekli olmadığını belirlemek için sistemlerimizi düzenli olarak gözden geçireceğimizi size bildirmek isteriz.

İlgili Kişilere Asilen Sahip Olduğunuz Haklar: Veri koruma mevzuatı size aşağıdaki hakları tanır: – Kişisel verilerinize erişim talep etme hakkı – Kişisel verilerinizin düzeltilmesini talep etme hakkı – Kişisel verilerinizin silinmesini talep etme hakkı – İşleme sınırlama talep etme hakkı – İşleme itiraz etme hakkı – Taşınabilirlik hakkı – Bireysel otomatik kararlara tabi olmama hakkı – Onayınızı geri çekme hakkı. Bu hakların talep edilmesi ASOCIACIÓN EMPRESARIAL EÓLICA’ya C/ SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, 2, PLANTA 14D – 28020 MADRID adresine veya [email protected] adresine iletilmelidir.

Veri Güvenliği: AEE tarafından kişisel verilerin korunması için yasal, teknik ve organizasyonel önlemler alınmıştır. Bu nedenle, sistemlerimizi düzenli olarak gözden geçiriyoruz, böylece yasal olmayan veya yetkisiz herhangi bir erişim ve kayıp, kazayla yok etme gibi durumları önleyebilecek önlemler alıyoruz.

Denetim Yetkilisi: AEE olarak, en değerli varlık olduğu için veri koruma yönetmeliğine tam uyum sağlamak için büyük çaba göstermekteyiz. Ancak, haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız, İspanya Veri Koruma Ajansı’na (AEPD) C/JORGE JUAN, 6 – 28001 MADRİD adresinde şikayette bulunabilirsiniz. AEPD hakkında daha fazla bilgiyi web sitesinde bulabilirsiniz.

Bu politika, GDPR ve LOPDGDD gereğince ASOCIACIÓN EMPRESARIAL EÓLICA tarafından izin verilen şekilde çevrimiçi olarak uygulanacak ve gerektiğinde güncellenecek. Bu politikayı zaman zaman ziyaret ederek güncellemeler hakkında bilgi edinme hakkına sahipsiniz.