Turkiye vs Georgia, EURO 2024 Highlights: TUR 3-1 GEO, Turkish Messi Guler shines as Turkey begins campaign with a win - Sportstar

Türkiye – Gürcistan, EURO 2024 Özetleri: TUR 3-1 GEO, Türk Messi Güler parlıyor, Türkiye galibiyetle başlıyor – Spor Yıldızı

Türkiye, EURO 2024 kampanyasına, zayıf gruplardan birinde kazançlı bir başlangıcın, geçen sefer hayal kırıklığı yarattıktan sonra eleme aşamalarına gitme şansını vereceği bilinciyle, yeni gelen Gürcistan’a karşı başlıyor. EURO 2020’ye dark horse olarak adlandırılan Türkiye, gurup aşamasındaki üç maçını kaybederek elendi ancak 2022 Dünya Kupası finalisti Hırvatistan’ı içeren bir grupta lider olarak Almanya için elemelere de etkileyici bir şekilde katıldı.

Takımın daha yakın dönemdeki formu karma karışık oldu: Berlin’de Kasım ayında Almanya’yı 3-2 mağlup ettikten bu yana Türkiye, beş maçta galip gelemedi ve Mart ayında Avusturya’ya 6-1 yenilerek şampiyon İtalya’yı bu ay berabere bıraktı. Türkiye’nin 2016 Avrupa şampiyonu Portekiz ve Çek Cumhuriyeti’ni de içeren bir gruptan ilerleme hedefleri, büyük ölçüde kaptan ve orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’na, Inter Milan’ın Serie A şampiyonu kadrosunun önemli bir parçasına bağlı.

Georgistan ise, ilk kez büyük bir turnuvada yer alıyor ve F Grubu’nda açıkça ezici bir takım olarak bulunuyor. Son 16’ya yükselme olasılıkları büyük ölçüde kahraman Kvirikva Kvaratskhelia’nın omuzlarında olacak.

Türkiye-Gürcistan EURO 2024 maçı ne zaman ve nerede başlayacak?

Türkiye-Gürcistan EURO 2024 maçı, 17 Haziran Pazartesi günü, Almanya’nın Dortmund şehrinde bulunan Signal Iduna Park’ta, TSİ 21.30’da başlayacak.

Türkiye-Gürcistan EURO 2024 maçının Hindistan’da canlı yayını nereden izlenebilir?

Türkiye-Gürcistan EURO 2024 maçı İngilizce olarak Sony Sports Ten 2 SD & HD, Hindi dilinde Sony Sports Ten 3 SD & HD, Tamil ve Telugu dillerinde Sony Sports Ten 4 SD & HD ve Bengalce & Malayalam dillerinde Sony Sports Ten 5 SD & HD kanallarında canlı yayınlanacak.

Türkiye-Gürcistan EURO 2024 maçı Hindistan’da nereden canlı olarak izlenebilir?

Maç, SonyLIV uygulaması ve websitesinde canlı olarak izlenebilir.