Turkey vs Portugal: Euro 2024 prediction, kick-off time, TV, live stream, team news, h2h results, odds today - Yahoo Eurosport UK

Türkiye – Portekiz: Euro 2024 Tahmini, Maç Saati, TV Yayını, Canlı Yayın, Takım Haberleri, Karşılaşma Sonuçları, Bugünkü Oranlar – Yahoo Eurosport UK

Portekiz ve Türkiye, bu akşam Dortmund’da karşı karşıya gelerek Euro 2024’ün son 16’da yerlerini garantileme şansına sahip olacaklar. Roberto Martinez’in Portekiz ekibi, Çek Cumhuriyeti karşısında turnuva öncesi beklentilere uygun bir performans sergileyemedi ancak ilk maçlarında zorlu bir galibiyet elde etmeyi başardılar. Ancak, İngiltere, Fransa, Hollanda ve daha birçok takımın da kanıtladığı gibi, büyük turnuvalarda zorlu ilk maçlar sıradan bir durum. İkinci maçta, Gürcistan’ı heyecan dolu bir maçta yenen Türkiye takımı karşısında çok daha fazlası gerekecek. Vincenzo Montella ve yıllardır favori olmayanların ulusu için hedef, eleme aşamasına ulaşmak.

Türkiye ile Portekiz arasındaki maç, bugün 22 Haziran 2024 Cumartesi günü, saat 17.00 BST’de başlayacak. Maç, BVB Stadion Dortmund’da gerçekleşecek. İngiltere’de, maç ITV1 kanalından canlı olarak yayınlanacak ve kapsama saat 16.15’te başlayacak. Taraftarlar ayrıca ITVX uygulaması ve web sitesi üzerinden ücretsiz olarak karşılaşmayı canlı izleyebilirler. Bu akşamki tüm aksiyonu, Standard Sport’un canlı blogu aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Türkiye’nin açık savunması, Portekiz’e açık ve eğlenceli bir oyun imkanı sağlayacaktır. Portekiz’in bu maçı 3-1 kazanmasını bekliyoruz. Portekiz, Euro 96 ve Euro 2008’de grubunda Türkiye’yi yendi ve ayrıca Euro 2000 çeyrek finallerinde de elemeleri geçti – hepsini gol yemeden başardı. Türkiye’nin 2 galibiyeti, Portekiz’in ise 7 galibiyeti var. Bahis sitelerine göre maçın oranları ise şöyle: Türkiye için 9/2, Portekiz için 11/20 ve beraberlik için 31/10. (Değişebilir oranlar, Betfair üzerinden).