Turkey vs Portugal: Prediction, kick-off time, team news, odds, h2h - Evening Standard

Türkiye – Portekiz maçı: Tahmin, başlama saati, takım haberleri, oranlar, karşılaştırmalı istatistikler – Evening Standard

Bu akşam Dortmund’da başa baş giden Portekiz ve Türkiye, Euro 2024’te son-16’ya kalma şansını önceden kazanma şansını yakalıyorlar. Roberto Martinez’in Portekiz takımı, ön eleme beklentisini karşılayamadı ancak bir gol geriye düştükten sonra çekişmeli bir galibiyet elde etti. Ancak, İngiltere, Fransa, Hollanda ve pek çok takımın da bildiği gibi zorlu ilk maçlar büyük turnuvalarda sıradan bir durum. Türkiye takımını mağlup eden bir Türkiye ekibiyle ikinci maçta daha fazlası gerekecek. Vincenzo Montella ve onun her zaman favori karanlık atlarından oluşan takımının hedefi eleme maçlarına ulaşmak. Türkiye vs Portekiz maçı bugün, 22 Haziran 2024 Cumartesi günü 17.00 BST’de planlanmıştır. Maç BVB Stadion Dortmund’da oynanacaktır.

Maçı nereden izleyebilirsiniz:

TV kanalı: İngiltere’de maç ITV1 kanalında canlı olarak yayınlanacak ve kapsama 16.15’te başlayacak.

Canlı yayın: Taraftarlar ayrıca ITVX uygulaması ve web sitesi aracılığıyla karşılaşmayı canlı olarak ücretsiz izleyebilirler.

Canlı blog: Bu akşamki tüm aksiyonu Standard Sport’un canlı blogu üzerinden takip edebilirsiniz.

Türkiye vs Portekiz takım haberleri:

Montella, Real Madrid’in genç oyuncusu Arda Guler’e Gürcistan’a karşı sürpriz bir başlangıç şansı verdi ve muhteşem bir galibiyet golü ile karşılığını aldı, bu da onun yerini koruyacağı anlamına geliyor. Martinez, Portekiz’i Çek Cumhuriyeti’ne karşı 3-4-3 formasyonunda sahaya sürdü ve Nuno Mendes’i merkezde savunmada görevlendirdi, ancak işe yaramadı. Eğer aynı şekilde devam ederlerse, Francisco Conceicao umarız başlangıçta yer alırken, Diogo Jota ve Joao Felix seçenekler olacak. Cristiano Ronaldo, muhtemelen geçen seferki kötü performansına rağmen hücumu yönlendirmeye devam edecektir.

Türkiye vs Portekiz tahmini:

Türkiye’nin açık savunması, Portekiz’e oldukça fazla şans tanıyacak ve sanırım açık ve eğlenceli bir oyun olacak. İkili arasındaki önceki karşılaşmalar Portekiz lehine geçti. Bahis oranları ise Betfair aracılığıyla değişebilir.