Türkiye's Trendyol becomes an e-commerce services partner to the International Olympic Committee - Yahoo Finance

Türkiye’nin Trendyol’u Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin e-ticaret hizmetleri ortağı oluyor – Yahoo Finance

Trendyol, dünya çapında bir e-ticaret platformu olan Alibaba Group’un Olimpik Markalaşma Sponsorluğu’nu kullanma hakkına sahip olarak, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) resmi “E-Ticaret Hizmetleri Ortak” haline gelmiştir. Türkiye ve EEA ülkelerinde. Ayrıca, IOC ile olan bu ortaklık kapsamında Türkiye’de tasarlamak, üretmek, dağıtmak ve özel bir Olimpiyat koleksiyonu oluşturmak için ayrı bir lisans anlaşması imzalamıştır.

Özel koleksiyon, Türk tasarımcılar ve üreticilerin dünya çapında sahne almasına izin vererek, Trendyol’un hem yerel hem de uluslararası platformunda ağırlıklı olarak bulunacak. Bu anlaşmanın, Alibaba’nın sponsorluğu çerçevesinde, ana ortakları ile birlikte çalışılmasını kolaylaştırdığını belirten IOC, bu anlaşmadan memnun olduğunu ifade etmektedir.

Ayrıca, Trendyol, Türkiye’de ve Türkiye dışındaki spor ve sporculara olan uzun süreli desteğinin bir başka önemli adımı olarak, Olimpik Komite adına, 2021’den beri Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin resmi sponsoru olmuş, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda yarışan çeşitli Türk sporculara destek vermiştir. Ayrıca, Trendyol, Türk Milli Voleybol ve Futbol Takımlarının ana sponsorudur ve 2023-24 sezonu için Türk Süper Lig ve 1. Lig’in de ad sponsorudur.

2010 yılında kurulan Trendyol; Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformudur. Trendyol, Türkiye’nin ilk decacorn’u olup, Türkiye’nin önde gelen Ar-Ge merkezlerinden biri olan Trendyol Tech; Türkiye’nin en hızlı büyüyen lojistik ağı, Trendyol Express; anlık market ve yemek servisi, Trendyol Go ve Türkiye’nin en büyük ikinci el platformu olan Dolap ile sürekli olarak değer yaratmaya devam etmektedir. Trendyol ayrıca, trendyol.com/de, Almanya için özel web sitesi ile 27 Avrupa ülkesinde de bulunan alıcılarıa ulaşabilmektedir. Trendyol, yerel üreticilere 100’den fazla ülkeye e-ihracat yapma imkanı da sunmaktadır.

Konuyla ilgili tüm ayrıntılar için Trendyol’un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://www.prnewswire.com/news-releases/turkiyes-trendyol-becomes-an-e-commerce-services-partner-to-the-international-olympic-committee-302021078.html.