Turn off apple watch notification when working on Mac? - forums.macrumors.com

Turn off apple watch notification when working on Mac? – forums.macrumors.com

Evet, arkadaşlar, bugün size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz gibi, benim de apple watch’im var ve kollarımda saat takan şanslılardan biriyim. Ama bazen bu saatin bildirimleri çıldırtıyor beni. Özellikle de çalışırken.

Şöyle düşünün; Mac’imde oturup çalışıyorum, birden telefonuma gelen SMS’in saatimde titrediğini hissediyorum. Niye ya? Zaten telefonum açıkken gelen bildirimleri telefonda görüyorum ve saatim hiç titremiyor. Aynı şeyi niye Mac’te de yapamıyorum? Acaba bir ayar mı var da ben mi göremiyorum?

Bir de bakın, çalışırken bir anda mesaj gelince hem tez canım sıkılıyor, hem de o anda işimi kaybetme riskim artıyor. Tamam, belki biraz abartıyor olabilirim ama çok sinir bozucu gerçekten. Saatim titredi mi, ben hemen bakayım diye elim klavyeden kalkıyor, sonra geri getiriyorum, sonra tekrar titriyor ve işte bu şekilde günüm saatimle boşa geçiyor.

Yani benim asıl sormak istediğim şu: Acaba Mac’imde çalışırken SMS bildirimlerini nasıl kapatabilirim? Ya da diğer bildirimleri, mesela e-mail ya da sosyal medya bildirimleri. Ben kendi ayarımı yapmak istiyorum, bu saatin kendi kararlarına güvenmiyorum artık.

Eğer siz de benim gibi hissediyorsanız, lütfen bana yardım edin. Bu konuda bir çözüm bulamazsam, çok yakında Apple’ı arayıp durumu anlatmak zorunda kalacağım. Hem de çok sıkıntı bir tonla.

Yani, işte böyle. Apple Watch ile güzel anlar yaşasam da bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Neyse, belki bir çözüm bulurum en azından. Eğer sizin de benim gibi bir sorununuz varsa, lütfen bana yazın. Birlikte çözelim bu işi! Teşekkürler şimdiden!