Wow! Walmart just dropped the price of this Apple Watch to $189 - Digital Trends

Wow! Walmart just dropped the price of this Apple Watch to $189 – Digital Trends

Eğer Apple Watch’ın yeni sürümlerinin fiyatları sizi korkutuyorsa ve eski bir modelle de olsa bu akıllı saate sahip olmak istiyorsanız, Walmart’ın Apple Watch SE’nin GPS’li, 40mm modelinde 60 dolarlık indirimden yararlanmayı düşünebilirsiniz. Normalde 249 dolar olan fiyatı 189 dolara düşmüş durumda ve bu fiyata alınabilecek en iyi seçeneklerden biri. Özellikle de Apple Watch Series 9’a göre çok da geride kalmayacaksınız.
Bu indirimi kaçırmamanızı öneriyoruz. Çünkü yarın bu fırsatın geçmiş olabileceğini hiçbir şekilde garanti edemeyiz. İşte Apple Watch SE 2’yi neden satın almanız gerektiği…
Apple Watch SE’nin ikinci nesli, en iyi bütçe dostu akıllı saatler listemizde yer alıyor çünkü bu saat, Apple’ın bayrak gemisi modellerinin fiyatının sadece bir kısmına özellikle iPhone ile uyumlu olacak şekilde çoğu özelliğe erişmenizi sağlıyor. Saatin fitness takip özellikleri kapsamlı ama kullanımı çok kolay, gün boyu rahatlıkla takılabilir ve tek bir şarjla iki güne kadar pil ömrünü kullanabilirsiniz.
Apple Watch Series 9 ve Apple Watch SE 2’nin karşılaştırmasında, Apple Watch Series 9’un teknik özelliklerinin tabii ki daha iyi olduğunu göreceksiniz çünkü bu akıllı saatin en son modeli. Apple Watch SE 2’de kan oksijeni ve EKG sensörleri bulunmadığını unutmamanız önemli. Ancak watchOS 10 ile uyumlu olduğu için çok fazla özelliği kaçırmayacaksınız, ayrıca Apple Watch Series 9’da bulunan neredeyse tüm sağlık takip özelliklerinden ve fitness seçeneklerinden de daha düşük bir fiyata faydalanabileceksiniz.
Apple’ın yeni modelleri çıkmasına rağmen, ikinci nesil Apple Watch SE yine de değerli bir satın alma seçeneği olmaya devam ediyor, özellikle de normalden daha ucuza alma şansınız varsa. Bu şansı yakalamak için Walmart’a göz atabilirsiniz çünkü GPS’li, 40mm modeli 249 dolarlık fiyatından sadece 189 dolara düşmüş durumda. Ne kadar süre kaldığını bilemiyoruz ancak 60 dolarlık indirimi kaçırmamak için kendi Apple Watch SE 2’nizi almaya bugün karar vermek isteyebilirsiniz çünkü yarın işler çoktan geç olabilir.