Wyndham Opens First Trademark Collection Hotel in Türkiye - Hospitality Net

Wyndham, Türkiye’de İlk Trademark Collection Oteli Açtı – Hospitality Net

Wyndham Hotels & Resorts, dünya genelinde yaklaşık 9,100 otele sahip olan en büyük otel franchising şirketi olarak Konaklama dizaynının büyüklüğünü Trademark Collection by Wyndham adlı otel ile genişletiyor. Bu otel, Türkiye’de Wyndham’ın en büyük uluslararası otel şirketi olarak konumunu güçlendiriyor. İstanbul New Airport Hotel, Trademark Collection by Wyndham adlı 68 odalı otelin açılışı ile, Türkiye’de bulunan 95’ten fazla otel arasında yer alıyor ve 20’den fazlası da geliştirme aşamasında.

Trademark Collection by Wyndham, popüler destinasyonlarda benzersiz konaklamalar arayan seyahat edenler için tasarlanmıştır ve her otel kendi benzersiz özelliklerini korur. Marka, Wyndham’ın endüstri lideri ölçeğinden, dünya standartlarındaki pazarlama, teknoloji ve dağıtım yeteneklerinden yararlanmak isteyen bağımsız sahiplere hitap eder. 2017 yılında başlatılan marka, şu anda New York, Berlin, Atina, Budapeşte, Brüksel gibi popüler destinasyonlarda 185’ten fazla otele sahiptir.

Hızla büyüyen Arnavutköy ilçesinde bulunan ve İstanbul Havalimanı’na 12 km uzaklıkta olan İstanbul New Airport Hotel, Trademark Collection by Wyndham, çevredeki Mall of Istanbul ve Vialand Tema Parkı’na kolay erişim imkanı sunmaktadır. Otel, restoran, iş merkezi, danışma ve diğer olanaklar sunan yeni bir yapıya sahiptir. Odalar şık ve konforludur, standart, deluxe ve süit konfigürasyonlarında modern olanaklar mevcuttur.

Türkiye’deki ve dünya genelindeki Wyndham otelleri, yaklaşık 101 milyon üye sayısına sahip olan ve dünyanın dört bir yanındaki binlerce otel, tatil kulübü tesisi ve tatil kiralık yerde puanlarını kullanma fırsatı sunan ödüllü otel sadakat programı Wyndham Rewards®’a katılmaktadır.

Eğer İstanbul’un hızlı büyüyen Arnavutköy ilçesindeki konforlu ve sunduğumuz hizmetlerden en üst düzeyde faydalanmak istiyorsanız, sizleri İstanbul New Airport Hotel, Trademark Collection by Wyndham’a bekliyoruz. Unutulmaz bir konaklama deneyimi ve eksiksiz hizmetler için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 34281 Türkiye, Karlıbayır, Tahsin Sk. No:51 adresinde bulunan otelimizde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. Telefon numaramız +90 212 642 99 66.